Na prvo stran...
Slovensko
Pošljite sporočilo
Umetnina meseca
Dobrodošli...
(Skoraj) vse o meni...
 
     
DAN ODPRTIH VRAT

Galerija Erbija vas vsak 13. DAN V MESECU vabi na DAN ODPRTIH VRAT. Z vami se bomo družili med 10. in 18. uro ter poskrbeli, da vam ne bo dolgčas. Nekateri bodo risali, drugi debatirali, tretji pa morda le opazovali. Za kozarček dobrodošlice, ter pašo za oči in ušesa ne skrbite!

Vsi obiskovalci bodo vključeni v decembrsko nagradno žrebanje, ko bomo iz naše čudežne Erbijine skrinjice izvlekli ime srečnega dobitnika lepe nagrade. Vas zanima, kaj čaka izžrebanega srečneža? Pridite na DAN ODPRTIH VRAT, pa bo skrivnost razkrita!

SI UPATE?

Če ste ustvarjalen in pogumen človek, če radi slikate, kiparite, pišete, pesnite, muzicirate, plešete, itd., in če vas ne moti, da vas ob tem opazujejo radovedne oči, nam pišite!

Morda boste ravno VI tisti, ki vas bomo izbrali za DAN ODPRTIH VRAT, ko boste v prostorih naše galerije dobili 8 ur časa, da tako ali drugače izrazite sebe in svojo ustvarjalnost. Morda boste naslikali sliko ali dve, morda napisali kakšno pesem ali ustvarili plesno koreografijo.

Izbranemu zagotavljamo prostor, hrano in pijačo ter kasnejšo predstavitev z možnostjo prodaje izdelka.

Prijavite se lahko ne glede na starost, spol, veroizpoved, izobrazbo, poklic, status, narodnost itd. – edini merili pri izbiri kandidata sta všečnost ter originalnost.

Vabljeni!

 
     
© Erbija 2004
Inter-m